Een goed verhaal levert inspiratie, verbinding en goodwill op. Mooi toch? Dus ga ik graag op zoek naar wat mensen bezielt en bezighoudt, met een camera in de hand natuurlijk.

Mijn roots liggen in de zorg op plekken waar inlevingsvermogen, vertrouwen en een dosis positiviteit extra belangrijk zijn. Dat zie je terug. Mijn producties zijn klein, persoonlijk en gericht op alles wat (nog) wél kan. De filmploeg ben ikzelf.

Rijk-Willem Schmelter
Binckesstraat 78
3814 TW Amersfoort

06 49682450
mail

KVK 52816141

Een goed verhaal levert inspiratie, verbinding en goodwill op. Mooi toch? Dus ga ik graag op zoek naar wat mensen bezielt en bezighoudt, met een camera in de hand natuurlijk. Voor een vrolijke, ontroerende of prikkelende film van hooguit een paar minuten. Geknipt om éven bij stil te staan .. en in beweging te komen. Want beleving en gevoel, die maken iets los en laten wat achter.

Mijn roots liggen in de zorg op plekken waar inlevingsvermogen, vertrouwen en een dosis positiviteit extra belangrijk zijn. Met films over beperking en kwetsbaarheid. Maar vooral over mogelijkheden en sterke punten. Inmiddels is mijn werkveld veel breder en zijn mijn opdrachtgevers divers. Maar die achtergrond zie je altijd terug. In menselijke verhalen over alles wat wél kan. Mijn producties zijn klein en persoonlijk. De filmploeg ben ikzelf.

Rijk-Willem Schmelter
Binckesstraat 78
3814 TW Amersfoort

06 49682450
mail

KVK 52816141

Rijk-Willem Schmelter / 06 49682450